Misiunea Arsit
Sunteti aici :: Evenimente » Conferinte » Conferinta KAS 13 iunie 2013

Conferinta KAS 13 iunie 2013

Fundația Konrad Adenauer organizează împreună cu revista economică debizz o dezbatere cu tema `Economia românească - șanse și riscuri pentru investitorii de limbă germană`, joi 13 iunie a.c., la Hotel Marriott București, sala `Constanța`, începând cu ora 09:30. Invitația la acest eveniment este disponibilă pe site.

Programul manifestării cuprinde o dezbatere la care vor participa reprezentanți ai antreprenorilor de limbă germană și oficialități din România și Germania, urmată de un dialog cu sala. Moderatorul dezbaterii este domnul Sven-Joachim Irmer, Directorul Fundației Konrad Adenauer pentru România și Republica Moldova. Obiectivul întâlnirii este să înțelegem din schimbul de experiență, care ar putea fi mecanismele cele mai eficiente ale construirii și aprofundării relațiilor economice dintre România și spațiul de limbă germană (Germania, Austria și Elveția) pe o piață europeană și globală competitivă și în permanentă schimbare.

Vă rugăm să confirmați interesul dumneavoastră pentru participarea la eveniment la adresa: florin.sari@kas.de. Participarea este gratuita insa locurile sunt limitate.

Cont membru


Nu esti membru ARSIT?

 
Multumim companiilor care lupta alaturi de noi pentru realizarea misiunii noastre
Forum
PayU


Taxpayers Association of Europe Membru al Taxpayers Association of Europe