Misiunea Arsit
Sunteti aici :: Evenimente » Conferinte » Imbunatatirea relatiei Contribuabil - Autoritate fiscala 19 mai 2014

Imbunatatirea relatiei Contribuabil - Autoritate fiscala 19 mai 2014

AfisLuni, 19 mai 2014, ARSIT in colaborare cu Universitatea Crestina "Dimitrie Cantemir " organizeaza conferinta cu tema: "Cresterea gradului de conformare fiscala voluntara prin imbunatatirea relatiei contribuabil - autoritate fiscala".

Conferinta il are ca invitat principal pe prof. univ. dr. Erich Kirchler autor al cartii "Psihologia economica a comportamentului fiscal"

Domnul prof. univ. dr. Erich Kirchler va invita audienta la o dezbatere pe tema: "Factorii determinanti ai conformarii: Puterea autoritatilor fiscale si increderea contribuabililor" (prelegerea se va sustine in limba engleza).

Va invitam sa dezbateti alaturi de dl prof. Erich Kirchler precum si de reprezentanti ai ANAF, MFP, societatii civile, mediului academic si de business.

Programul evenimentului se poate descarca de aici.

Membri ARSIT au acces gratuit la eveniment, in baza unei inregistrari prealabile prin transmiterea unui mail la office@arsit.org.ro pana la data de MIERCURI 14 MAI 2014, cu specificarea numelui participantilor si a adresei de mail la care pot fi contactati.

Evenimentul este desfasurat cu sprijinul Guvernului Romaniei.

Cont membru


Nu esti membru ARSIT?

 
Multumim companiilor care lupta alaturi de noi pentru realizarea misiunii noastre
Forum
PayU


Taxpayers Association of Europe Membru al Taxpayers Association of Europe