Misiunea Arsit
Sunteti aici :: Termeni și condiții

Termeni și condiții

Termeni și Condiții

Accesul pe site-ul www.arsit.org.ro este gratuit. Înregistrarea utilizatorilor pe arsit.org.ro este posibilă numai pentru membrii Asociației pentru Reformarea Sistemului de Impozite și Taxe (ARSIT). Pentru serviciile speciale (votare, pagina `Cum se face?`, forum, newslettere etc. ) este necesara înregistrarea ca utilizator al site-ului arsit.org.ro.


Utilizatorii arsit.org.ro sunt singurii responsabili de conținutul postat in site.
Vizitarea paginilor site-ului www.arsit.org.ro se considera un accept al termenilor și condițiilor de mai jos.

  • arsit.org.ro iși rezerva dreptul de a bloca acei utilizatori care nu respectă termenii și condițiile cuprinse în această prezentare.
  • arsit.org.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii site-ului le-ar putea înregistra din cauza nefuncționării temporare sau defectuoase a www.arsit.org.ro sau pentru folosirea informațiilor obținute prin utilizarea link-urilor din arsit.org.ro către alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor)
  • arsit.org.ro poate refuza sau anula inregistrarea in baza de date a celor care nu sunt membrii ARSIT.
  • arsit.org.ro își rezervă dreptul de a modifica fără notificare prealabilă structura site-ului și conținutul arsit.org.ro sau poate suspenda funcționarea acestuia fără nici un fel de notificare prealabila.
  • arsit.org.ro nu poate fi făcut răspunzător in nici un fel, pentru nici o daună, de orice natură ar fi aceasta produsă utilizatorilor, furnizorilor, colaboratorilor și partenerilor săi, dauna provocată de folosirea informațiilor furnizate sau de funcționarea site-ului.
  • arsit.org.ro pune la dispoziția publicului larg articole cu informații pe teme fiscale. Utilizarea informațiilor prezentate în arsit.org.ro se face pe propria răspundere a utilizatorului. Accesul dvs. la anumite servicii ale arsit.org.ro este protejat de o parola. Va sfătuim sa nu dezvăluiți nimănui aceasta parola.
  • arsit.org.ro nu este responsabil în nici un fel de prejudiciile pe care le-ați putea înregistra datorita divulgării de către acesta din urma către terți a identificatorilor de acces și a parolelor care va sunt atribuite, oricare ar fi natura acestor daune.

După postare, mesajele precum si articolele trimise spre publicare vor deveni proprietatea arsit.org.ro și nu mai pot fi sterse. Odată cu publicarea, orice mesaj intră în proprietatea intelectuală a site-ului arsit.org.ro care își rezerva dreptul de a le publica pe site sau in orice altă forma de publicație.

Orice persoane care expediază în orice mod electronic mesaje către arsit.org.ro își asuma obligația de a nu prejudicia în nici un mod drepturile de autor pe care un terț le-ar putea invoca. Când trimiteți un articol către arsit.org.ro declarați că înțelegeți și că sunteți de acord că întreaga responsabilitate juridică vă aparține și că încălcarea drepturilor de copyright constituie infracțiune și se pedepsește conform legii 8 din 1996. arsit.org.ro nu va nu va vinde, înstrăina, cesiona sau distribui datele personale ale utilizatorilor săi unei terțe părți, nu va comunica informații personale ale utilizatorilor arsit.org.ro nici unei alte terțe persoane fizice sau juridice, decât pentru:
i) a răspunde cererilor de informații autorizate corespunzător din partea autorităților statului;
ii) a se conforma oricăror legi, regulamente, citații sau hotărâri judecătorești;
iii) a ajuta la prevenirea fraudelor sau pentru a impune sau proteja drepturile arsit.org.ro. și ale reprezentanților săi;
iv) a indentifica și publica datele persoanelor care folosesc cu rea-intenție serviciile arsit.org.ro, a persoanelor care intenționează să prelicliteze comunitatea arsit.org.ro în orice mod,indiferent care ar fi acesta.


Conform legii 8 din 1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe, preluarea de conținut sau elemente grafice din arsit.org.ro constituie infracțiune. Legea garantează arsit.org.ro dreptul exclusiv de a reproduce, aduce modificări, realiza informații derivate și de a le publica si distribui. Materialele conținute în arsit.org.ro, inclusiv scriptul și interfața site-ului, inclusiv elemente grafice nu pot fi copiate, clonate, reproduse, modificate sau scoase din context în așa fel încât utilizarea acestora să creeze confuzie, neînțelegeri, deformări sau interpretări ale poziției și acțiunilor arsit.org.ro sau sa prejudicieze în orice mod interesele ARSIT.


Nici o informație și nici un concept din site-ul arsit.org.ro, indiferent care ar fi acestea, nu pot fi duplicate, copiate integral sau parțial și folosite in alt site web decât de reprezentanții legali ai arsit.org.ro. Ne rezervam dreptul de a ne proteja toate drepturile, conform legislației in vigoare!
În cazul in care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare ale site-ului arsit.org.ro va rugam sa nu mai accesați site-ul!

Cont membru


Nu esti membru ARSIT?

 
Multumim companiilor care lupta alaturi de noi pentru realizarea misiunii noastre
Forum
PayU


Taxpayers Association of Europe Membru al Taxpayers Association of Europe