Misiunea Arsit
Sunteti aici :: Promisiuni » Parerea ta conteaza

Parerea ta conteaza

(1)2012/09/794_916608_red_apple_and_yellow_apples[1].jpgMail -ul contribuabilului - Vei fi inițiatorul proiectelor noastre.

Toate proiectele care vizează reformarea sistemului fiscal pe care vrei sa ni le supui atenției poți să ni le trimiți. Fii membru ARSIT și transmite-ne orice problema cu care te-ai confruntat în domeniul fiscal la office@arsit.org.ro. Vom face o selecție a proiectelor pe care le vom supune consultărilor. Cele mai interesante proiecte se vor concretiza în OPINIA ARSIT.

Forumul ARSIT - Vom căuta împreună rezolvarea problemelor tale.
Devino membru ARSIT, acceseaza FORUMUL nostru și spune-ți parerea!
Vom dezbate în forumul nostru problemele fiscale cu care te confrunți și demersurile pe care le-ai efectuat și vom apela la experiența specialiștilor membrii ARSIT pentru a-ți oferi posibile soluții. Prin experiența ta, poți oferi la rândul tău sfaturi altor membri care se confruntă cu o problemă similară. Periodic vom selecta subiectul cu cele mai multe accesari/comentarii, și vom transmite autorităților o sinteză a propunerilor , sugestiilor și căilor de rezolvare găsite de membrii ARSIT. Nu vom închide subiectul până nu vom rezolva problema!

Opinia ARSIT - Vei propune modificări legislative.
Te rugăm sa ne sesizezi toate amendamentele pe care le crezi necesare pentru a aduce claritate și coerență legislației fiscale. Doar prin experiența practicianului se poate ajunge la consolidarea unui cadru legislativ stabil și viabil.
Pe baza opiniilor membrilor săi, ARSIT va reacționa la toate propunerile de acte legislative in domeniul fiscal prin întocmirea unor scrisori de opinii ce vor fi transmise factorilor decidenți. De asemenea vom trimite inițiative in materie de legislație fiscală autorităților în drept și vom urmări concretizarea acestora.
Cont membru


Nu esti membru ARSIT?

 
Multumim companiilor care lupta alaturi de noi pentru realizarea misiunii noastre
Forum
PayU


Taxpayers Association of Europe Membru al Taxpayers Association of Europe